Vijesti Najave i obavještenja Biblioteka: U petak promocija nove zbirke poezije Aleksandre Marilović

Biblioteka: U petak promocija nove zbirke poezije Aleksandre Marilović

0

Narodna biblioteka “Branko Radičević” organizuje promociju knjige “Crvene cipelice na kiši”, novog djela derventske autorke Aleksandre Marilović.

Zbirka poezije “Crvene cipele na kiši” pomaže čitaocima da pobjegnu “čarobnim cipelicama, od dosadnih razgovora i opštih mjesta”, kaže autorka.

Možete da očekujete nešto poezije, mnogo rada i bijeg sa čarobnim cipelicama od dosadnih razgovora i opštih mjesta, koja nas na svakom ćošku sačekuju, u moju tišinu koju sam odlučila podijeliti sa svakim onim čitaocem koji je “dobar, a slučajno sam”, kaže Marilovićeva.

O knjizi će, pored autorke, govoriti recezent Dragana Vasiljević, dok će veče muzikom upotpuniti Miloš Matić, Milijana Žunić i Dragana Latinović.

Promocija knjige održaće se u petak, 28. septembra, od 20 časova.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here