Vijesti Kultura i obrazovanje Biblioteka podržala medicinare: Zaposlenicima Doma zdravlja besplatno članstvo

Biblioteka podržala medicinare: Zaposlenicima Doma zdravlja besplatno članstvo

0

Narodna biblioteka „Branko Radičević“ poklonila svim zaposlenicima Doma zdravlja godišnje članstvo u ovoj ustanovi, kao vid zahvalnosti za pružanje zdravstvene njene građanima u vrijeme pandemije korona virusa.

Svi naši sugrađani imali su priliku da povodom Svjetskog dana knjige koji se obilježava 23. aprila.

Besplatnu članarinu za narednih godinu dana su ostvarila 203 sugrađanina, tako da je zajedno sa 126 zaposlenih Doma zdravlja ovu pogodnost iskoristilo ukupno 329 novih članova Biblioteke. Sada imamo ukupno 3.296 članova naše ustanove, od kojih 1.339 članova na odjeljenju za odrasle i 1.957 mališana na dječijem odjelu, saopšteno je iz Biblioteke.

Ukupan knjižni fond Narodne biblioteke „Branko Radičević“ broji 42.008 knjiga, a tokom 2020. godine obnovljen je sa 918 novih naslova.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here