Vijesti Najave i obavještenja Biciklistička trka “Beograd – Banjaluka”: Sutra i kroz Derventu

Biciklistička trka “Beograd – Banjaluka”: Sutra i kroz Derventu

0

Ovog vikenda održaće se deveto izdanje Međunarodne biciklističke trke „Beograd – Banjaluka“, a prijavljeno je oko 200 takmičara i preko 30 ekipa iz citave Evrope i jedne iz SAD-a.

biciklisticka trka beograd banjaluka
Foto: arhiva, Ivan Živković

Prva etapa trke, od ukupno 380 kilometara, održana je danas na relaciji Beograd – Brčko gdje se prvi biciklisti očekuju već oko 14.00 časova.

Druga etapa, za nas mnogo zanimljivija, krenuće sutra (nedjelja, 19. april) u 12.00 časova iz Teslića, nakon svečanog defilea i predstavljanja ekipa na Gradskom trgu. Biciklisti će, potom, nakon Jelaha i Doboja, stići u Derventu posle čega će put nastaviti preko Prnjavora i Laktaša ka Banjaluci gdje se očekuju oko 16.00 časova. Dužina ove etape iznosi oko 200 kilometara.

Biciklisti se u Derventi očekuju od 13.00 časova i prolaziće kroz centar grada, zbog čega će biti izmijenjen režim saobraćaja u ulici Kralja Petra I. Pozivamo sve naše sugrađane da prisustvuju ovom jedinstvenom sportskom događaju.

Ova trka održava se u sklopu obilježavanja Dana Banjaluke (22. april), a boduje se za Svjetsku rang-listu i Olimpijadu u Riju.

Boris Nikolić – Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here