Vijesti Magazin Bliži se audicija za učesnike ovogodišnjeg izdanja festivala “Ritam Evrope”

Bliži se audicija za učesnike ovogodišnjeg izdanja festivala “Ritam Evrope”

0

Mladi pjevači i plesači iz Dervente imaće priliku da svoje talente pokažu na audiciji za nove učesnike muzičko–plesnog takmičenja „Ritam Evrope“ koja je zakazana za 25. april u Centru za kulturu sa početkom u 12 časova.

Prijaviti se mogu mladi od 14 do 21 godinu koji imaju afinitete i talente za pjevanje i ples, a najbolji među njima će imati priliku da prođu višemjesečne pripreme sa trenerima pjevanja i scenskog nastupa.

Kandidati koji se prijavljuju trebaju da pošalju prijavu koja sadrži njihovo ime i prezime, godinu rođenja i grad iz kojeg dolaze. Ukoliko se prijavljuju kao plesna grupa, onda to mogu da učine sa jednog naloga, te da u poruci navedu podatke za svakog člana grupe. Plesači sa sobom trebaju ponijeti na USB muziku uz koju će plesati, navode organizatori.

Propozicije takmičenja mogu se naći na stranici www.theeurope.eu, a zainteresovani se mogu prijaviti slanjem poruke na instagram nalogu @rhythm_of_europe ili na broj telefona +381606555013 (Viber/WhatsAap), a prijave su moguće i na samoj audiciji.

Najbolji na audicijama naći će se u velikom finalu, a u direktnom televizijskom prenosu, pobjednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika „Ritam Evrope“ i gledalaca koji glasaju putem SMS-a.

Derventa će sigurno imati predstavnika, jer su trećim mjestom na prošlogodišnjem finalu festivala Ivana Simić i Dajana Dujaković osigurale nastup i ove godine.

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here