Vijesti Društvo Bojanić i preduzeće “Gatarić” osigurali školski pribor za višečlanu porodicu Dragojević

Bojanić i preduzeće “Gatarić” osigurali školski pribor za višečlanu porodicu Dragojević

0

Preduzeće “Gatarić” još jednom je pokazalo dobročinstvo. Naime, ovoga puta “otkupili” su 88 kilometara koje je naš sugrađanin Stefan Bojanić istrčao u okviru najzahtjevnije kategorije na nedavno održanoj „Jahorina ultra trail” trci (opširnije OVDJE).

Stefanova želja bila je da pomogne sedmočlanu porodicu Dragojević.

Samohrana majka Željana izrazila je želju da taj poklon preduzeća “Gatarić” iskoristi za nabavku školskog pribora, tako da je petoro Dragojevića koji idu u školu dobilo nove ruksake i pribor koji će im biti neophodan za predstojeću školsku godinu. I sam sam kao dijete ostao bez jednog roditelja, tako da znam da se radi o teškoj situaciji, poručio je Bojanić.

Inače, humanitarna organizacija “Srbi za Srbe” pokrenula je humanitarnu akciju za ovu porodicu u okviru koje žele da im sagrade novu kuću (opširnije OVDJE).

Sa tom namjerom otvoren je i humanitarni broj 17763, aktivan za sve mobilne i fiksne operatere, putem kojeg se može donirati 2 marke.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here