Vijesti Politika Bojanić pristupio klubu SDS, a Zemunović DNS-SPS-HS

Bojanić pristupio klubu SDS, a Zemunović DNS-SPS-HS

0

Na prekjučerašnjem Kolegijumu Skupštine opštine Derventa objelodanjeno je da je Slavko Bojanić pristupio klubu SDS-a, a Mirko Zemunović klubu odbornika DNS-SPS-HS.

Podsjećamo, Bojanić je mandat odbornika dobio na listi Ujedinjene Srpske, dok je Zemunović izabran kao kandidat Socijalističke partije, ali su se nedugo potom priklonili većini koju predvodi SDS i PDP.

Imao sam nesuglasice u Socijalističkoj partiji i razišli smo se. Biću samostalan odbornik, ne idem u SDS, niti u Posavina plus. Bilo je glasina da sam za ovo dobio novac, ja odgovorno tvrdim da nisam, rekao je svojevremeno Zemunović na konstitutivnoj sjednici SO Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here