Vijesti Sport Boks: Stjepanović, Vuković i Teofilović odbranili čast Dervenćana – FOTO

Boks: Stjepanović, Vuković i Teofilović odbranili čast Dervenćana – FOTO

1
Foto: Ivan Živković

Derventa je večeras bila domaćin 6. kola Prve lige Republike Srpske u boksu, a u 18 borbi, nastupilo je 36 boksera iz svih dijelova Srpske, kao i gosti iz Slavonskog Broda.

Iako smo imali određenih tehničkih poteškoća, ipak smo uspjeli da sve organizujemo na vrijeme. Radilo se o poprilično finansijski zahtjevnom poduhvatu, koji iznosi praktično naš čitav godišnji budzet. Ipak, zahvaljujući lokalnoj zajednici, na zadovoljstvo ljubitelja plemenite vještine, uspjeli smo, istakao je predsjednik Bokserskog kluba Derventa Slaven Teofilović, izrazivši zadovoljstvo što je Derventa nakon sedam godina konačno bila domaćin ovakvog događaja.

Kada su u pitanju rezultati takmičara iz Dervente, u kategoriji “školaraca” Sergej Teofilović poražen je od Nevesinjca Luke Gudelja, dok je Srđan Teofilović savladao Šimuna Perkovića iz Slavonskog Broda. U kategoriji juniora, odlukama sudija, poraženi su Kristijan Kokanović i David Cvijanikić, da bi u čast derventskih mlađih boksera odbranio Marko Vuković, savladavši Bojana Čestića iz Bijeljine, prekidom u prvoj rundi.

U najatraktivnijem meču dana, između juniorskog prvaka Srbije Pavla Koprivice (BK Srebrenica) i juniorskog prvaka BiH Jovana Stjepanovića, nakon veoma kvalitetne tri runde, Dervenćanin je slavio nakon odluke sudija.

Takmičenje je, u ima lokalne zajednice, otvorio zamjenik načelnika Siniša Jeftić.

Foto Ivan Živković:

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here