Vijesti Sport Bokseri iz Dervente prvaci Srpske u tri kategorije

Bokseri iz Dervente prvaci Srpske u tri kategorije

0

Na pojedinačnom Prvenstvu Republike Srpske u olimpijskom boksu održanom tokom vikenda u Gradišci prvaci Srpske su postali Viktor Legin (-40 kg), Andrej Savković (-54 kg) i Srđan Teofilović (-75 kg).

Pored takmičara koji su osvojili titule, viceprvaci Srpske su postali Mihajlo Đekić (-64kg), Stefan Bojanić (-91 kg) i Srđan Čečavac (+91 kg), dok je David Dolić osvojio trece mjesto u kategoriji do 63 kilograma.

Svih sedam takmičara našeg kluba osvojilo je medalju čime smo izuzetno zadovoljni, a treba istaći da su Savković i Teofilović pobjede ostvarili prekidom u prvoj rundi i pokazali dominaciju u svojim kategorijama. Nakon prvenstva u klubu je pauza za starije uzraste, dok Viktor Legin i Andrej Savković nastaviti pripreme sa reprezentacijom BiH jer su ovim uspjehom izborili nastup na Prvenstvu Evrope za školarce koje će se održati od 10. do 20. avgusta u Sarajevu, saopšteno je iz BK Derventa.

Odlični rezultati derventskih boksera, pored kvalitetnog rada u klubu, plod su i zajednicčkih priprema sa bratskim klubom BK “Sveti Georgije” iz Banja Luke, inače najboljim klubom Prvenstva Srpske, kojima se i ovom prilikom zahvaljujemo na nesebičnoj pomoći oko priprema za ovo prvenstvo, naglašavaju u BK Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here