Vijesti Hronika Bolesnu majku ugušio peškirom

Bolesnu majku ugušio peškirom

0

Predrag Radulović (48) ubio je svoju majku Julijanu (84) juče u njihovom stanu u ulici Milovana Bjeloševića 22 u Derventi, a potom se sam prijavio policiji, saznaje “Glas Srpske”.

Bolesnu majku ugusio peskirom

Radulović, koji je po profesiji pravnik, u izjavi policiji rekao je da je majku ugušio peškirom.

Iz dobojskog Centra javne bezbjednosti saopšteno je navodeći inicijale da je, nakon što se Radulović prijavio policiji, obavljen uviđaj. Utvrđeno je da je Julijana Radulović ubijena.

– Policijski službenici u Derventi uhapsili su P. R. i zajedno sa izvještajem o počinjenom krivičnom djelu ubistva predali ga u nadležnost Okružnom tužilaštvu Doboj – navedeno je u saopštenju.

U dobojskom Tužilaštvu su istakli da će poslije saslušanja Radulovića dežurni tužilac odlučiti da li će protiv osumnjičenog biti predložen pritvor. Do zaključenja ovog broja “Glasa Srpske” tužilac nije donio odluku o tome.

Majka i sin, Julijana i Predrag Radulović živjeli su zajedno u stanu na četvrtom spratu u derventskom naselju Kineska četvrt u blizini autobuske stanice.

Prema riječima komšija, Predrag se uvijek ponašao “malo čudno”, ali se ne bi moglo reći da je bio duševni bolesnik. Inače, on je diplomirani pravnik i do izbijanja rata bio je zaposlen u preduzeću TI “Ukrina”, ali je poslije rata penzionisan.

– To je bila prilično zatvorena porodica. Predraga smo viđali da radi svakodnevne poslove, a kako smo čuli, Julijana je bila teško bolesna. Ipak, ne možemo da vjerujemo da je Predrag izvršio tako gnusan čin – kažu komšije koje dodaju da ih je često posjećivala Predragova sestričina.

Oni koji ga poznaju još iz mladosti tvrde da nikad nije imao društvo i da je vrijeme najčešće provodio sam.

Prema nezvaničnim informacijama, ubijena Julijana oboljela je od raka i bila je nepokretna. O njoj se starao upravo sin Predrag kojem je, kako smatraju pojedine komšije, možda to dozlogrdilo, pa se odlučio na ovakav korak.

Obdukcija

Obdukcija tijela Julijane Radulović urađena je u prosekturi dobojske bolnice “Sveti apostol Luka”, a obavio je patolog Ljubomir Curkić.

– Nalaz obdukcije potvrdio je da je ovo lice preminulo od gušenja. Radi se o licu koje je dugo vremena bolovalo od malignog tumora mekog tkiva usne šupljine i bilo je iscrpljeno tom bolešću – rekao je Curkić novinarima.

Glas Srpske

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here