Vijesti Društvo Bora Čorba Božićovao u Derventi !

Bora Čorba Božićovao u Derventi !

0

Poznati rok pjevač Bora Čorba, ne biste povjerovali, boravio je izvjesno vrijeme u Derventi i proslavio Božić u krugu doma Drobić ! To je posebno obradovalo srednjoškolku, našu mladu poetesu Dejanu Drobić, koja je imala čast da na Božić ugosti svog pjevača miljenika, Boru.

Borac Corba bozicovao u Derventi

Naime, Bora je imao koncert u Brodu, a boravio je u Derventi dvije večeri, a posredstvom policajca Maria i njenog strica Zorana, koji se dobro poznaju sa Borom i koji su takođe obožavatelji Borinog stvaralaštva, dogovorili da dođu u dom gostoljubivih Drobića. Tako je radost u Božićnom slavlju još više uveličana u ovom domu.

– Božić, kakav bi svaki obožavatelj rock’n’rolla poželio. Posle bogate trpeze u domu porodice Drobić spletom okolnosti pojavio je se Bora Čorba. Kažu da prijateljstvo čini čuda, a da je tako uvijerila je se i naša prijateljica Dejana. “Posredstvom policajca Maria, kucnog prijatelja mog strica, na Božićno jutro družili smo se s Borom koji je pre svega dobar čovjek, a zatim stvaratelj. Zahvalni smo Bori što je izdvojio vremena i na Božićno jutro sreću pravog Srbina dijelio s nama”, rekla je sva srećna Dejana.

Svoju radost je podijelila sa prijateljima koje je o ovom nesvakedašnjem susretu odmah obavijestila.

Bora je pročitao nekoliko Dejaninih pjesma i oduševio se, pa ko zna, možda neku od njih i da otpjeva ?

Savko Pećić Pesa

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here