Vijesti Sport Borac 1975 dobio klupske prostorije

Borac 1975 dobio klupske prostorije

0

FK Borac 1975 iz Osinje, koji se takmiči u Međuopštinskoj ligi Doboj, dobio je nove klupske prostorije, koje je sinoć svečano pustio u upotrebu načelnik Dervente Milorad Simić.

Borac 1975 dobio klupske prostorije

Upravo je načelnik bio najveći darodavac, jer je u pokrivanje zgrade uložio 2.000 KM vlastitih sredstava. Pored načelnika, njegovog zamjenika i pojedinih odbornika u SO Derventa, svečanosti u Osinji sinoć su prisustvovali predstavnici Opštinskog fudbalskog saveza Doboj, na čelu sa sekretarom Božom Lazićem.

FK Borac 1975 u novim klupskim prostorijama u Osinji biće i domaćin Konferencije klubova MOL Doboj, koja će najvjerovatnijue biti održana u srijedu 10. oktobra.

G. Stojanović – sportlive.ba

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here