Vijesti Sport Borac deklasirao 4. Juli

Borac deklasirao 4. Juli

0

Fudbaleri Borca (Bosanski Lužani) deklasirali su 4. Juli (Pojezna) proteklog vikenda u okviru 16. kola MOL FS Doboj, i to sa visokih 6:1.

Borac deklasirao 4. Juli

Mreža je načeta sredinom prvog poluvremena kada je Savić postigao prvi gol za vodstvo Borca. Tek 9 minuta kasnije Budeša postiže drugi gol za Borac, a u 37. minuti, Savić postiže svoj drugi gol u prvom poluvremenu.

U drugo poluvremenu Borac je postigao još tri gola, golove su dali Đurđić, Marković i Kulaga. Počasni pogodak za 4. Juli je postigao Erić u 68. minuti.

Ovom pobjedom Borac je zadržao 4. mjesto na tabeli, i istovremeno se približio Rudaru na svega dva boda zaostatka.

Za Borac su nastupili: Pijetlović, Lisičić, Bojanović, Simić, Đurđić (Dragišić), Kulaga Dario, Kulaga Dalibor, Kojić (Marković), Trutina, Savić, Budeša (Ćorić).

Za 4. Juli su nastupili: Merdžanović, Lazić, Marinković, Turudić, Prozorac, Đurđević, Marić, Marinković, Erić, Panzalović, Mlivić.

FK “Borac” Bosanski Lužani

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here