Vijesti Društvo Borci da se ne odazivaju na proteste

Borci da se ne odazivaju na proteste

0

Predsjedništvo Boračke organizacije opštine Derventa pozvalo je borce i građane da se ne odazivaju na pozive raznih neformalnih organizacija i pojedinca na proteste, jer se problemi boračke populacije ne rješavaju na ulici.

Borci da se ne odazivaju na proteste

Na današnjoj sjednici Predsjedništva, održanoj povodom nedavnih protesta u Banjaluci, zaključeno je da ta okupljanja nemaju podršku derventskih boraca koji su dali punu podršku legalno izabranom rukovodstvu Boračke organizacije Republike Srpske.

Ne ulazeći u pravo organizovanja mirnih protesta kojima bi se ukazalo na eventualne teškoće, u derventskoj Boračkoj organizaciji smatraju da se problemi mogu rješavati isključivo mirnim putem i razgovorima u institucijama sistema, a nikako na ulici.

“Borci iz Dervente upozoravaju članove drugih organizacija da se ne miješaju u rad BORS-a gdje su u toku izborne aktivnosti, pa su zahtjevi za smjenama u ovom trenutku potpuno besmisleni”, saopštila je Boračke organizacije iz Dervente.

Predsjednik Boračke organizacije Boro Dobrilović kaže da bi se protestima lako moglo ugroziti ono za šta su se borci borili.

SRNA

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here