Vijesti Kultura i obrazovanje “Bosiljak” uveličao veliki jubilej KUD “Duško Trifunović” iz Broda – FOTO

“Bosiljak” uveličao veliki jubilej KUD “Duško Trifunović” iz Broda – FOTO

0

Gosti koncerta KUD “Duško Trifunović” iz Broda povodom desetogodišnjice rada društva bile su mažoretkinje i pjevačka grupa KUDM “Bosiljak” iz Dervente.

Umjetnički rukovodilac Stana Nagradić

Sala Srednjoškolskog centra “Nikola Tesla” u Brodu bila je premala za mnogobrojnu publiku, a dobroj atmosferi i odličnom koncertu doprinijeli su domaćini svojim nastupom, kao i njihovi učesnici KUD “Zmaj” Irig iz Srbije, KUD ,,Nikola Kokošar” iz Šipova, te narodni guslar Momčilo Marić.

U dvočasovnoj atmosferi publika je zaista uživala, kako u igri, tako i u pjesmi i posebnom ambijentu za ovaj mali jubilej ovog društva. Mažoretkinje i Ženska pjevačka grupa svojim nastupima pobrali su sve aplauze na ovom koncertu, saopštili su iz “Bosiljka”.

Umjetničkom rukovodiocu Stani Nagradić dodijeljena plaketa društva domaćina za dugogodišnji rad i afirmaciju kulturnog amaterizma u ovom gradu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here