Vijesti Kultura i obrazovanje “Bosiljkovići” još jednom pokazali humanost – FOTO

“Bosiljkovići” još jednom pokazali humanost – FOTO

0

Članovi KUDM “Bosiljak” učestvovali su proteklog vikenda na velikom humanitarnom koncertu folklora pod nazivom “Svi u glas za Natašu”, održanom u Sportskoj dvorani u Pelagićevu.

Na koncertu, koji je održan u organizaciji lokalnog KPD ,,Vaso Pelagić”, uz podršku opštine Pelagićevo, učestvovali su, pored domaćina, po humanitarnsti poznati pjevači Ćana, Miki Mećava, Milomir Miljanić, Ljubiša Vasiljević, Bambi Bend, kao i Di džej Stefan, SPKD “Prosvjeta” Brčko i KUDM “Bosiljak” iz Dervente.

Pred preko dvije hiljade posjetilaca izveden je dobar troipočasovni program.

– Bosiljakovići su svojim nastupom podigli sve na noge i oduševili mnogobrojnu publiku, a maestralni nastup završili su BISOM na BIS. Bilo je zaista humano učestvovati na ovom koncertu, tako da je tridesetak članova rado se odazvalo i učestvovalo u ovoj humanoj misiji, saopšteno je iz KUDM “Bosiljak”.

Na koncertu je pokazana zaista velika humanost i prikupljeno je čak 30.586 maraka, a sva sredstva namijenjena su za liječenje dvadesetčetvorogodišnje Nataše Dragić, koja boluje od opake bolesti.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here