Vijesti Privreda “Braća Đukić” – dvadeset godina tradicije i povjerenja

“Braća Đukić” – dvadeset godina tradicije i povjerenja

0

Uspješna priča o preduzeću “Braća Đukić” započela je sada već davne 1999. godine, osnivanjem firme kojoj je osnovna djelatnost bila ’’prodaja polovnih putničkih i teretnih motornih vozila’’ na teritoriji Bosne i Hercegovine, sa tada 4 zaposlena radnika.

Kao prepoznati i uspješni automobilski prodavac ovo preduzeće već 2004. i 2005. godine osvaja i nagrade za najbolje ostvarene rezultate u prodaji polovnih putničkih i teretnih motornih vozila na teritoriji Bosne i Hercegovine.

Konstantnim rastom prodaje tokom prethodnih godina, na osnovu želja i sugestija naših zadovoljnih klijenta, kao dodatni vid podrške i unapređenja naše osnovne djelatnosti u 2013. godini, otvaramo i potpuno novi servisni centar za popravak svih vrsta motornih vozila na području opštine Derventa, kažu u preduzeću.

U tom periodu zadobili su povjerenje više od 5.000 klijenata, ponajviše zahvaljujući edukovanim prodavačima, vlastitoj servisnoj podršci, te bogatoj ponudi od više od 200 polovnih vozla različitih proizvođača, nabavljenih isključivo od prvog vlasnika.

Dodatnu sigurnost kupcima daju i garancije od 12 mjeseci na najvažnije dijelove automobila, pređenu kilometražu vozila, godinu proizvodnje i nepostojanje zaloga finansijskih institucija.

Pored kupovine polovnog vozila, zainteresovani mogu prodati svoj polovan automobil nakon pregleda u servisnom centru, te provjeriti stanje kilometara i godinu proizvodnje, odnosno da li je njihov “limeni ljubimac” pod založnim pravom ili možda ukraden.

U našim salonima klijenti imaju mogućnost posebne narudžbe vozila ukoliko željeno vozilo trenutno nemamo na našem lageru i to na način da nam pošalju upit putem e-maila na koji odgovaramo u roku od 24 sata, sa više ponuđenih vozila i isporukom u roku od 15 dana od dana potpisivanja ugovora. Kupci mogu dobiti savjet nakon detaljnih konsultacija sa našim prodajnim osobljem u vezi izbora najpovoljnijeg načina finasiranja, a u saradnji sa našim partnerima iz “leasing” i bankarskih institucija, naglašavaju u ovom derventskom preduzeću.

Takođe, klijentima se nudi mogućnost kupovine vozila bez carine i poreza za posebnu grupu klijenta koji su oslobođeni od strane carinskih i poreskih organa Bosne i Hercegovine, te obezbeđenje probnih tablica za sve naše klijente ili vršenje kompletne registracije vozila za klijente iz Banjaluke i Dervente po najpovoljnijim cijenama i/ili na rate.

Kilometraža

Auto salon “Braća Đukić” trenutno je prvi i jedini prodavac polovnih putničkih i teretnih vozila na teritoriji Bosne i Hercegovine koji na svoju zvaničnu web stranicu stavlja jasno vidljiv broj šasije da bi se i sami klijenti, ako žele, mogli uvjeriti u tačnost podataka o automobilima.

Godina proizvodnje i kilometraža imaju najveći uticaj na prodajnu cijenu vozila.

Mijenjanje kilometraže najčešći je oblik varanja kojima se koriste kako fizička, tako i pravna lica koja se bave prodajom vozila. Istraživanja pokazuju da je svake godine 20-30% od ukupno prodanih polovnih vozila je sa umanjenom odnosno netačnom kilometražom, a što neopravdano povećava prodajnu cijenu takvih automobila za čak 20%, ističu u auto salonu “Braća Đukić”.

Servisna istorija

Sva vozila kupljena kod nas su kupljena od prvog vlasnika, sa urednom servisnom istorijom odnosno originalnom servisnom knjižicom proizvođača, sa jasno evidentiranim svim prethodno obavljenim servisima, pečatima i potpisima ovlaštenog prodajno-servisnog centra koji je istu uslugu i izvršio. Na sajtu zemlje iz koje vozilo dolazi možete provijeriti spisak ovlaštenih prodajno–servisnih centara i tako se uvjeriti u istinitost navedenog, kažu u salonu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here