Vijesti Društvo Bratski Pinerolo stipendiše studenta iz Dervente

Bratski Pinerolo stipendiše studenta iz Dervente

0

Rotari klub Pinerolo (Rotary Club di Pinerolo) iz italijanskog grada Pinerolo nagradio je uspješne đake i studente, a među njima i Jovanu Katanić iz Dervente.

Katanićeva, inače treće dijete u porodici, student je pete godine Medicinskog fakulteta u Banjaluci.

Nagradu u ime Jovane, koja se prisutnima na ceremoniji obratila video porukom, preuzeo je Silvano Fera, predsjednik Grupe Arkobaleno (Group Arcobaleno) i počasni građanin Dervente, dok se Ticiana Alkera (Tiziana Alchera) delegat grada Pinerolo, angažovala da Rotari dodijeli jednu nagradu studentu iz Dervente, saopšteno je iz Gradske uprave Derventa.

Grad Pinerolo i Rotari klub će nastaviti sa inicijativom dodjele nagrade uspješnim studentima Dervente, što je još jedan dokaz prijateljstva dva pobratimljena grada od 1997. godine.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here