Vijesti Magazin “CarPro-BA” nudi vrhunsku auto-kozmetiku i besplatne obuke zainteresovanim – FOTO

“CarPro-BA” nudi vrhunsku auto-kozmetiku i besplatne obuke zainteresovanim – FOTO

0

Derventsko preduzeće “CarPro-BA” doo se bavi uvozom i prodajom auto-kozmetike za profesionalnu upotrebu, kao i za svakodnevno održavanje vozila.

Dalibor Topalović i Igor Vinčić pokrenuli su zajednički projekat koji, pored prodaje, obuhvata i profesionalno poliranje i zaštitu vozila, te besplatne edukacije za sve one koji se bave ovim poslom.

Naš sugrađanin Dalibor Topalović se već duži niz godina profesionalno bavi “auto detailing-om“. Sa željom da svoje dugogodišnje iskustvo i znanje koje je stekao poslovanjem u Švedskoj prenese i na naše prostore, otvorio je poslovnicu u Derventi koja se bavi uvozom i distribucijom autokozmetike brenda “CarPro“, ali i edukacijom svih koji su zainteresovani za ovaj vid posla.

Brend “CarPro” je lider u proizvodnji autokozmetike koja je bazirana na nanotehnologiji. Radi se o različitim proizvodima koji služe za pranje, pripremu za poliranje, poliranje, zaštitu i održavanje vozila. Svaki proizvod prolazi kroz rigorozna testiranja da bi se omogućila što veća efikasnost a da pri tome ne šteti prirodi i okolini, ističe Topalović.

 

“CarPro” u svom asortimanu ima više od 200 proizvoda, kao i prateći materijal poput mašina za poliranje, inspekcijskih lampi, perača visokog pritiska, usisivača za dubinska pranja i slično.

Važan segment ponude preduzeća jesu besplatne obuke za poliranje i reparaciju kože proizvodima engleskog Brenda “LeTech”, pranje auta i druga usavršavanja. Poslovnica je podeljena na radni i prodajni dio, dio za obuke u kojem su svi zainteresovani dobrodošli da prošire svoje znanje, da razgovaramo i razmjenjujemo iskustva. Naš tim je uvek raspoloženi da podijeli znanje i da ugosti sve naše sugrađane, naglašava Igor Vinčić.

“CarPro-BA” doo se nalazi u Ulici Jasikovača 9 u Derventi (nedaleko od pumpe “Kuzmanović”), a svi zainteresovani mogu dobiti više informacija putem Facebook stranice i Instagram profila, kao i brojeva telefona 065 952 084 (Dalibor) i 065 253 678 (Igor) ili adrese e-pošte: [email protected]

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here