Vijesti Kultura i obrazovanje Centar „Step by step“: Simićeva među kandidatima za najinovativnijeg direktora obrazovnih ustanova...

Centar „Step by step“: Simićeva među kandidatima za najinovativnijeg direktora obrazovnih ustanova u BiH

0

Direktor vrtića „Trol“ Gordana Simić nominovana je za nagradu za najinovativnije nastavnike u kategoriji direktora obrazovnih ustanova u izboru Centra za obrazovne inicijative „Step by step“ iz Sarajeva.

Sam izbor među 10 najboljih u ovoj kategoriji je već dovoljna nagrada sama po sebi. Neizmjerno se zahvaljujem Centru jer neumorno podržava nastavničku profesiju na svim nivoima obrazovanja. Kao nominovana potvrđujem da se trud i rad svih nas u vaspitanju i obrazovanju isplati, a naša najveća nagrada jeste podrška i priznanje onih koji nas prepoznaju, istakla je Simićeva.

Imena pobjednika po kategorijama biće saopštena 18. decembra na svečanoj ceremoniji koja će biti održana tim povodom.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here