Vijesti Najave i obavještenja Centar za kulturu: Novogodišnji koncert plesnog kluba “Ritam”

Centar za kulturu: Novogodišnji koncert plesnog kluba “Ritam”

0

img_8457

Centar za kulturu biće domaćin Novogodišnjeg koncerta plesnog kluba “Ritam”.

Na koncertu će nastupiti juniorski državni prvaci u plesu Isidora Cvijetic i Živojin Suvajac, vicešampioni BiH u kategoriji jut Momir Adamovic i Mia Milinkovic, kao i višestruki državni prvak, svjetski vicesampion u latino i standardnim plesovima i evropski prvak u šou densu – Svetislav Savanovic. Pored njih, nastupiće i pioniri Ivana Simić i Srđan Jeftić, osvajači prvog mjesta u latino i drugh u standardnim plesovima na nedavno održanom takmičenju u Tuzli. Pored njih, nastupiće i plesne formacije i drugi polaznici plesne skole.

Iznenadje večeri biće najmlađi plesači iz Male škole plesa Ritam-Trol. Koncert će se održati u subotu od 19 časova u Centru za kulturu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here