Vijesti Najave i obavještenja Centar za kulturu: Naredne sedmice projekcije dva nova filmska ostvarenja

Centar za kulturu: Naredne sedmice projekcije dva nova filmska ostvarenja

0

U utorak, 9. aprila, u Centru za kulturu očekuju nas dva nova i aktuelna filmska ostvarenja.

Za najmlađe, tu je sinhronizovani animirani film “Dumbo” u 3D tehnici, nastao u studiju “Dizni” i u režiji Tima Bartona. Vlasnik cirkusa (glas posuđuje Deni de Vito) angažuje bivšu zvezdu Holta Fariera (Kolin Farel) i njegovu djecu da se staraju o novorođenom slončetu, čije ga ogromne uši čine predmetom ismijavanja u cirkusu koji se već bori za opstanak. Ova projekcija počinje u 16 časova.

Za one malo starije tu je ratna drama “Balkanska međa”, ruski film o NATO bombardovanju Srbije. Rusiji se daje mala uloga u rješavanju kosovskog sukoba, a kada aerodrom Slatina pada pod kontrolu Smuka – komandanta albanske terorističke grupe, ruski izviđači Andrej Šatalov i Bek Ethoev, po uputstvima vojnog rukovodstva, dobijaju zadatak da sa malim odredom sprovedu smjelu operaciju zauzimanja aerodroma Slatina. Projekcije filma održaće se u dva termina, od 18 i 20.30 časova.

Ulaznice po cijeni od 4 KM mogu se nabaviti na blagajni Centra za kulturu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here