Vijesti Kultura i obrazovanje Centar za obrazovanje i obuku upisuje nove polaznike u tražena zanimanja

Centar za obrazovanje i obuku upisuje nove polaznike u tražena zanimanja

0

Osnovni cilj Centra za obrazovanje i obuku je omogućavanje polaznicima sticanje, prekvalifikaciju i dokvalifikaciju u okviru javno važećih programa obrazovanja i na taj način omogućavanje lakšeg zapošljavanja polaznika, kažu u ovoj ustanovi.

Budući polaznici su u mogućnosti da se prekvalifikuju na zanimanja koja su tražena na tržištu BiH kao i Evropske Unije ili da putem dokvalifikacije dopune svoja prije stečena znanja, odnosno steknu obrazovanje putem programa.

Svi zainteresovani Dervenćani koji žele da steknu nove vještine ili izvrše dokvalifikaciju i prekvalifikaciju za neko od navedenih zanimanja sve informacije mogu dobiti na broj telefona 065/456-668 ili u Osnovnoj školi “Sveti Sava” u Zvorniku i u Majevičkoj 105 u Bijeljini svakim radnim danom od 8 do 17 časova, ističu u Centru.

Podsjećaju da je u toku konkurs za upis u sljedeća zanimanja:
-medicinski tehničar
-farmaceutski tehničar
-hemijski tehničar
-mašinski tehničar
-tehničar elektroenegetike
-ekonomski tehničar
-građevinski tehničar
-tehničar drumskog saobraćaja
-ugostiteljsko kulinarski tehničar
-varilac
-bravar
-trgovac
-zidar
-električar
-kuvar
-frizer
-rukovalac građevinskih i pretovarnih mašina
-vozač motornih vozila(državni ispit)
-njegovatelj starijih i nemoćnih lica

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here