Vijesti Društvo Centar za socijalni rad: Majka nije štićenik ove ustanove

Centar za socijalni rad: Majka nije štićenik ove ustanove

0

Žena koja je ostavila bebu nije bila pod posebnim nadzorom Centra za socijalni rad u Derventi, jer u dosadašanjem njenom ponašanju ništa nije ukazivalo da bi mogla ostaviti bebu, izjavila je ovo za Srpskainfo direktorica Centra za socijalni rad Derventa Maja Popović.

Istakla je da ona nije bila njihova štićenica, te da samo prima materinski dodatak. Ona je pojasnila da je riječ o ženi koja je samohrana majka i koja već ima dijete od tri godine.

Kada je rođena ova beba, prije oko dva mjeseca, ona je upisana u rodni list kao samohrana majka, istakla je Popovićeva.

Iako se pojavila informacija da je riječ o osobi sa posebnim potrebama, Popovićeva je rekla za Srpskainfo da ona ima urođene određene tjelesne smetenje, ali da to nije uticalo na njene roditeljske sposobnosti.

Srpskainfo

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here