Vijesti Društvo Česi još jednom gosti Dervente – FOTO

Česi još jednom gosti Dervente – FOTO

0

Dvadeseteročlana delegacija Udruženja „Lastavica“ iz Praga, udruženja koje okuplja ljude dobre volje sa područja Jugoslavije, boravila je dva dana u Derventi.

Svake godine Hadis Medenčević, član IMIC-a i dobitnik „Derventskog srca“, organizuje putovanje za članove „Lastavice“ i njihove češke prijatelje putovanje u Bosnu i Hercegovinu, a Derventa, koja se nalazi na „vratima Bosne“, obavezna je destinacija.

Česi su obišli grad, Napretkov dom kulture i izložbeni prostor Internacionalnog multireligijskog i interkulturnog centra „Zajedno“. Razgovaralo se mogućnostima saradnje između derventskih i praškog udruženja, prije svega na planu kulturne razmjene.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here