Vijesti Društvo Četiri dana bez novih slučajeva zaraze korona virusom

Četiri dana bez novih slučajeva zaraze korona virusom

0

Zaključno sa 20. majem u Derventi je na novi korona virus testirano 364 osoba, a pozitivno je bilo njih 47. Od 16. maja nije zabilježen nijedan novi slučaj u našoj opštini.

Ukupno četrnaest zaraženih osoba se smatra oporavljenim, s obzirom da je dva puta bilo negativno na testiranju, a dvoje izliječenim, jer je istekao period 15-dnevne izolacije nakon dva uzastopna negativna testa, kažu u Službi za higijensko-epidemiološku zaštitu.

Od ukupnog broja lica (47) kod kojih je potvrđena infekcija korona virusom do sada je smrtni ishod nastupio kod četiri lica, od toga tri sa prebivalištem u Derventi.

Nakon što je pod epidemiološki nadzor zbog opasnosti od širenja virusa korona juče stavljeno 14, a otpušteno 8 osoba, pod nadzorom se nalaze ukupno 198 osoba.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here