Vijesti Sport Četiri medalje za mlade atletičare sa Prvenstva Srpske

Četiri medalje za mlade atletičare sa Prvenstva Srpske

0

Na Prvenstvu Republike Srpske za mlađe i starije cicibane, održanom u Banja Luci, derventska sekcija Atletskog kluba „San“ osvojila je četiri medalje.

Srebrenu medalju i titulu viceprvaka Republike Srpske je osvojio Nikola Kosić u trci starijih cicibana na 200 m, dok je u skoku u dalj osvojio bronzanu medalju.

Srebrenu medalju u bacanju kugle je osvojio i Lazar Ivanović, inače sin nekada najbolje atletičarke Bosne i Hercegovine i još uvek aktuelne rekorderke Republike Srpske na 1500 m, i 3000 m Mirjane Kalajdžić Ivanović. Bronzanu medalja pripala je i Milanu Ivanoviću u kategoriji starijih cicibana u skoku u dalj.

Ovom prilikom se zahvaljujemo roditeljima dece koji su vozili decu na takmičenje u Banja Luku Maji Kosić, Mirjani Ivanović, Aleksandri Vrhovac i našem pomoćnom treneru Bojanu Šobotu koji je ovaj put išao sa decom na takmičenje. Posebno se zahvaljujemo našem generalnom sponzoru Darjanu Đuriću i njegovoj firmi „Prokop inženjering“ koji nam omogućuju odlaske na takmičenja ove godine, saopšteno je iz AK „San“ Prnjavor.

Sledeći nastup atletičari atletske sekcije Derventa atletskog kluba “San” imaju u subotu u Vlasenici, kada je na programu Pojedinačno Prvenstvo Republike Srpske u krosu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here