Vijesti Politika CIK BiH: Priznanje derventskoj Opštinskoj izbornoj komisiji

CIK BiH: Priznanje derventskoj Opštinskoj izbornoj komisiji

0

Centralna izborna komisija BiH dodijelila je danas Opštinskoj izbornoj komisiji Derventa zlatnu plaketu za izuzetnu angažovanost, zakonitost u radu i vanredne napore u realizaciji izbornog procesa u Derventi.

Ovakav pristup obavezama može služiti kao primjer odgovornog odnosa i uspješnog savladavanja izbornih izazova pred kojim se nalazi izborna administracija u pripremi i provođenju izbora, stoji u obrazloženju CIK-a.

Opštinsku izbornu komisiju čine predsjednik Cvijo Aničić, te članovi Nada Nović, Edin Dizdarević, Sanja Malešević i Jelena Đurđević.

Smatramo da je ovo priznanje ne samoj komisiji, nego i načelniku i Skupštini opštine Derveta koja je komisiji pružila svu materijalnu i organizacionu podršku za njen rad, ali i svim biračima u Derventi, kao i političkim subjektima na korektnom učešću u izbornom procesu, naglasili su iz Opštinske izborne komisije Derventa.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here