Vijesti Politika „Cilj ljepša i bogatija Derventa“: OO SNSD-a proslavio izbornu pobjedu – FOTO

„Cilj ljepša i bogatija Derventa“: OO SNSD-a proslavio izbornu pobjedu – FOTO

0

Opštinski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata Derventa obilježio je pobjedu na Opštim izborima 2018 velikom proslavom na kojoj su prisustvovali i novoizabrani član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednica Republike Srpske Željka Cvojanović.

Dodik je pred 600 aktivista i simpatizera istakao da je Derventa mjesto velikih uspjeha ove stranke, te da se on i SNSD suprotstavljao svima koji Srpskoj nisu mislili dobro.

Dodiku i Cvijanovićki poklonjeni dresovi “Tekstilca”

Derventa je danas sinonim za ono što su Laktaši bili nekada kada sam ja bio na čelu te lokalne zajednice. Derventa je ostvarila velike uspjehe, kao što je uspjeh bila i velika pobjeda na nedavnim izborima. Dugo smo ovdje u lokalnoj vlasti, a zahvaljujući načelniku Miloradu Simiću i njegovoj ekipi, svima iz SNSD-a, Vladi Republike Srpske, Derventa je vratila sjaj koji ima danas, poručio je Dodik.

Novoizabrana predsjednica Željka Cvijanović naglasila je da SNSD predstavlja tim, te da je napredak Dervente zasluga i republičkih i lokalnih lidera.

Hvala svima na svima koji su donijeli SNSD-u veliku pobjedu, a treba da znamo da samo zajedno možemo ostvariti i buduće pobjede, raditi dobre stvari za Srpsku i sve ljude koji žele ovdje da žive, kazala je Cvijanovićka.

Predsjednik OO SNSD Derveta Milorad Simić izrazio je žaljenje jer svi simpatizeri nisu mogli biti na ovom događaju, s obzirom da je više od 4.000 glasača podržalo SNSD u Derventi.

Mi vas nećemo iznevjeriti, jer naš tim ljudi doveo je Derventu među lokalne zajednice u RS i BiH i to je ono što mene najviše raduje, kazao je Simić.

Ovo okupljanje predstavlja kulminaciju procesa započetog u aprilu za koji smo znali da će biti pobjednički, rekao je potpredsjednik OO i šef izbornog štaba Igor Žunić.

Zahvalio bi se svim biračima, ali i koalicionim partnerima sa kojim smo imali odličnu saradnju, jer smo radili na istom zadatku. To što smo postigli izbornom pobjedom prilika je za novi početak i ljepšu Derventu, koja je možda zaslužila i više nego do sada. Ja sam siguran da će u naredne četiri godine Derventa izaći ljepša i bogatija, rekao je novoizabrani narodni poslanik koji je dobio najveću pojedinačnu podršku birača na svim dosad održanim izborima u Derventi.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here