Vijesti Politika “Ciljamo 100.000 glasova”: Održan sastanak Centralnog izbornog štaba DNS-a

“Ciljamo 100.000 glasova”: Održan sastanak Centralnog izbornog štaba DNS-a

8

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Marko Pavić i zamjenik predsjednika Nedeljko Čubrilović održali su juče (20. avgusta) u Banjaluci sastanak sa predsjednicima lokalnih organizacija, potom gradskih, opštinskih i regionalnih Izbornih štabova DNS-a, te kandidatima na svim nivima, na kojem je glavna tema bila priprema stranke za jesenje izbore. 

Lider DNS-a je i ovoga puta ponovio da je cilj stranke na Opštim izborima osvajanje preko 100.000 glasova, 15 narodnih poslanika u Skupštini RS i dva poslanika na nivou BiH.

Stranka DNS je na prvom mjestu, bez ličnih interesa, i samo se na taj način može ostvariti najbolji izborni rezultat do sada, poručio je Pavić na sastanku, stoji u saopštenju DNS-a koje je pristiglo na našu adresu tim povodom.

Posebno je apostrofirano da DNS nikada nije glasao za uspostavljanje Oružanih snaga BiH, Upravu za indirektno oporezivanje BiH, Izvještaj o “Srebrenici” iz 2004. godine, prodaju prirodnih bogatstava Republike Srpske i slično, te da to razlikuje ovu stranku od ostalih.

Centralnom izbornom štabu DNS-a priključen je savjetnički tim za izborne kampanje kojeg je poslao Aleksandar Vučić u ime Srpske napredne stranke iz Srbije, a koji će pomagati gradskim i opštinskim izbornim štabovima u ostvarivanju što boljeg rezultata.

Prema projekcijama Centrale DNS-a za Posavinu (Derventa, Brod, Modriča i Vukosavlje) očekuje se preko 5.000 glasova i dobijanje jednog direktnog i jednog kompezacionog mandata.

Kandidat za poslanika NS RS Dragan M. Pajić upoznao je rukovodstvo DNS-a o trenutnom predizbornom stanju u Derventi, o toku predkampanje i o povećanom broju glasača koji glasaju putem “koverata”, a koji mogu direktno uticati na raspodjelu mandata u ovoj izbornoj jedinici.

Sastanku su prisustovali i Radomir Džigerović, kao Šef izbornog štaba, te Miro Simić kao predsjednik OO DNS Derventa.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

8 KOMENTARI

  1. Rukovodstvo DNS-a će direkt biti upoznato sa dešavanjem na ovom portalu. Takođe biće proslijeđene IP adrese. Ništa lično 😉

  2. Pajić je upoznao svoje rukovodstvo da je povećan broj glasača koji glasaju putem “koverata”. To znači ljudi sele odavde u inostranstvo, tako je povećan taj broj birača. A oni svi samo čekaju da podrže Dragana M. Pajića.

    Prema mojim projekcijama, ako Pajić dovoljno puta na internetu napiše #direktan mandat, ogromne su šanse da ga i dobije, jer sve u životu treba samo žarko želeti da bi se to i ostvarilo. Derventa Cafe nas obasipa potpuno nerelevantnim vestima, nakon što ovaj Pajac nešto kao izjavi sam sebi, pa vi to prenosite. DC je dosada bio ozbiljan info medij, pa ne bi bilo loše da utvrdite kriterijum šta je vest a šta je reklama. Ako je ovo reklama, a mogućno izgleda tako, bilo bi dobro napisati nama čitacima da je propagandni sadržaj. Jer zašto bi nekoga zanimalo šta izjavljuje ovaj momak u svojim astralnim projekcijama koje odašilje putem veba….. Pozdrav

  3. Kakav je stav Dragana M. Pajica kada je u pitanju zastita cincila i sta ce on kao poslanik uraditi da se zaustavi istrebljivanje ove sitne divljaci?

  4. Samo vi podrzavajte ove lopove sto oterase mlade na zapad a oni grcu milione,dace bog pa da to koriste za lecenje.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here