Vijesti Sport Članovi Fitnes studija “Fit X” učestvovali na takmičenju u vježbama snage

Članovi Fitnes studija “Fit X” učestvovali na takmičenju u vježbama snage

0
Sandra Simić

Proteklog vikenda u Doboju je održano takmičenje u vježbama snage. Među 70 takmičara iz čitave BiH nastupilo je i četvero članova derventskog Fitnes studija “Fit X”.

Koliko je takmičenje bilo ozbiljno govore i postignuti rezultati. U muškoj konkurenciji, u vježbi “benč-pres”, najbolji rezultat je iznosio 207 kg, u “čučnju” 260, a u “mrtvom dizanju” 265 kilograma, dok je u ženskoj konkurenciji najbolji rezultat u “čučmju” bio 150, a u “mrtvom dizanju” 155 kilograma.

Članovi Fitnes studija “Fit X” učestvovali su po prvi put na ovakvom testiranju svojih mogućnosti.

Članicama sam predložio da se pojavimo na turniru i par cura je rado pristalo, iako su neke zbog obaveza morale odustati. Nismo očekivali neke naročite rezultate i nismo se posebno pripremali. Lično, zbog obaveza i ne treniram nekoliko mjeseci. Ponosan sam na svoje cure koje su se takmičile, a sljedeće godine potrudićemo se do odemo u još većem broju jer ovo prije svega odlično druženje i novo iskustvo, rekao je trener Aleksandar Jeličić.

Sandra Simić je apsolutni pobjednik u obje ženske discipline u kategoriji do 60 kilograma, dok je Vanja Merćep bila četvrta u obadvije discipline, s tim što joj je u “mrtvom dizanju” treće mjesto je izmaklo za 2 kilograma.

Anđela Đekić je bila peta u “mrtvom dizanju”, a Aleksandar Jeličić plasirao se na četvrto mjesto u “benč-presu”.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here