Vijesti Kultura i obrazovanje Članovi IMIC “Zajedno” i hora “Mozaik” gostovali u Matuzićima

Članovi IMIC “Zajedno” i hora “Mozaik” gostovali u Matuzićima

0

U okviru aktivnosti na obilježavanju Dana žena, članovi IMIC-a „Zajedno“ i hora „Mozaik“ gostovali su u nedjelju u Matuzićima. To je i podrška projektu „Žene Bosne i Hercegovine za sretniju budućnost djece“, koju provodi nekoliko nevladinih organizacija, među kojima je i Organizacija invalida rata opštine Derventa.

Hor se publici predstavio sa kompozicijama „ Tiho noći“,“ Adio Kerida“ i „Raduj se, raduj, zoro“. U kulturno-umjetničkom dijelu programa nastupili su vokalni solisti hora Drago Šijan, Amira Keča, Milka Bašić i Milijana Žunić, kao i recitator Fadil Pelesić.

Domaćini su se svojski pripremili za doček gostiju iz Dervente „na najvišem nivou“, a žene iz udruženja „Majke“ pokazale su svoja kulinarska umijeća. Uz lijepu i raznovrsnu muziku uspostavljeno je novo prijateljstvo, koje će biti njegovano i u narednom periodu, prije svega na kulturnom planu.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here