Vijesti Sport Članovi kluba Aikido samoodbrana uspješni na Prvenstvu Srpske

Članovi kluba Aikido samoodbrana uspješni na Prvenstvu Srpske

0

Članovi kluba Aikido samoodbrana “Lavovi” osvojili su 18 medalja i priznanja za najbolje borce u dvije kategorije na Otvorenom prventvu Republike Srpske.

Titulu najbolje takmičarke u kategoriji crnog pojasa osvojila je Kristina Pavičić (crni pojas 2. dan), a za najboljeg takmičara u kategoriji plavog pojasa proglašen je Sergej Pijetlović.

Svim kandidatima, trenerima, sudijama i majstorima viših zvanja želimo puno uspjeha u daljem radu, jer mi smo zaista jedna velika aikido porodica. S ponosom možemo reći da kući nosimo zaslužene medalje i pehar,a do godine se nadamo u što većem broju da donesemo pregršt medalja u naš klub, poručuju iz ovog kolektiva.

Zlatne medalje među nosiocima crnog pojasa pripale su Kristini Pavičić i Teodori Zarić, a isto odličje među nosiocima crvenog pojasa osvojili su Bogdana Ćorić, Nikolina Simić, Nikola Ćorić i David Vidić, kao i Kristina Trifković i Veseljko Pijetlović, nosioci žutog pojasa.

Veljko Lejić i Adrijan Kerkez bili su srebrni u konkureniciji takmičara žutog pojasa, a Sergej Pijetlović i Petar Nedić među “plavcima”.

Nosioci plavog pojasa Vladan Đukić i Andrej Kerkez, te “žuti” Anastasija Radovanović, Tina Pijetlović, Mihajlo Milosavljević i Nastasja Milosavljević su osvojili bronzane medalje.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here