Vijesti Privreda „ComTECH“: U novim prostorijama još bolja usluga – FOTO

„ComTECH“: U novim prostorijama još bolja usluga – FOTO

1

Derventsko preduzeće za prodaju i servis računara, te razvoj informatičkih programa „ComTECH“ odnedavno se nalazi u novim prostorijama na uglu ulica Milovana Bjeloševića Belog i Alekse Šantića (u blizini kružne raskrsnice kod „Milenijuma“).

„ComTECH“ se bavi prodajom računarske opreme, TV uređaja, mobilnih telefona i ostale tehnike, kao i servisom računarske opreme i fiskalnih uređaja. U svojoj ponudi imaju i razvoj programskih rješenja za poslovne korisnike.

Bojan Radanović

Od drugih nas izdvaja kompletnost u podršci prema firmama, bilo da se radi o „hardware-u“, „software-u“, fiskalni uređajima, servisu i sličnom. Takođe, svojim klijentima osiguravamo „brzi servis“, kao vid postprodajne podrške, te davanje stručnih savjeta pri izboru određenih proizvoda i usluga, kaže Bojan Radanović, jedan od suvlasnika.

A upravo su Radanović i Boško Stojaković početkom 2005. godine osnovali „ComTECH“, baveći se tada isključivo prodajom i servisom računarske opreme. Preduzeće se vremenom razvijalo i uvodilo nove usluge, tako da danas zapošljava šest radnika. Istim tempom planira i nakon preseljenja u nove prostorije.

Kupci nakon promjene lokacije mogu računati na bolju ponudu tehnike na stanju, veći tim za podršku, dodatnu ponudu artikala poput školskog i kancelarijskog pribora, kao i još nekoliko novih programa u ponudi, naglašava Radanović.

„ComTECH“ u narednom periodu želi da bude prepoznatljiv kada je kupovina tehnike na lokalnom tržištu u pitanju, te da klijentima pruži bolju postprodajnu podršku i poveća obim saradnje sa srednjim i velikim domaćim i stranim preduzećima kroz razvoj specifičnih programskih rješenja.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here