Vijesti Društvo Crveni krst donirao posteljinu centru “Budućnost”

Crveni krst donirao posteljinu centru “Budućnost”

0

Generalni sekretar Crvenog krsta RS Đoko Mihajlović posjetio je u petak Centar za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju „Budućnost“ i tom prilikom uručio ovoj ustanovi donaciju u vidu 55 kompleta posteljine.

Radi se o nastavku dugogodišnje saradnje Crvenog krsta Republike Srpske i Centra „Budućnost“, a cilj je poboljšanje kvaliteta usluga ovom centru.

Centar „Budućnost“ je jedna od najznačajnijih ustanova u Republici Srpskoj gdje borave djeca, a misija Crvenog krsta je svakako i poboljšanje uslova u njima. Ovo je naša skromna donacija, u sklopu jedne velike akcije obilaska 29 ustanova u Republici Srpskoj, rekao je Mihajlović dodavši da je donacija obezbijeđena i uz podršku Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske.

Direktor Centra „Budućnost“ Vladan Popović zahvalio je za donaciju i istakao da je saradnja sa Crvenim krstom veoma značajna za ovu ustanovu.

Ova donacija nam mnogo znači, jer svako dobijanje dijela opreme , materijalno nam olakšava rad, rekao je Popović.

Primopredaji donacije prisustvovao je i sekretar opštinske Organizacije Crvenog krsta Derventa Radislav Kujundžić.

Derventa.ba

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here