Vijesti Društvo Crveni krst: Počela “Nedjelja solidarnosti”, poziv ljudima dobre volje da se uključe

Crveni krst: Počela “Nedjelja solidarnosti”, poziv ljudima dobre volje da se uključe

0

Crveni krst Republike Srpske, od 30. oktobra do 5. novembra, provodi “Nedjelju solidarnosti” pod motom “Pomozimo starim i nemoćnim”.

Povodom obilježavanja ove nedjelje Crveni krst Republike Srpske je pokrenuo sveobuhvatnu akciju prikupljanja humanitarne pomoći za socijalno ugrožena domaćinstva.

Tradicionalno, u akciju se uključuje i Opštinska organizacija Crvenog krsta Derventa.

Volonteri i zaposleni u opštinskoj  organizaciji CK će prikupljati novčana sredstva, prehrambene artikale, sredstava za higijenu, te toplu odjeću i obuću. Poželjni artikli za formiranje paketa hrane su brašno, šećer, so, ulje, konzerve, tjestenina, pasulj, keks, marmelada, riža i slično, poručuju iz derventskog Crventog krsta.

Iz Opštinske organizacije Crvenog krsta Derventa pozivaju sve da učestvuju u ovoj akciji solidarnosti kako bi se prikupilo što više humanitarne pomoći i pomoglo onima kojima je pomoć najpotrebnija, te mole građane koji će prehrambene artikle i sredstva za higijenu donositi direktno u Crveni krst da isti budu hermetički zatvoreni i kupljeni u trgovini zbog roka trajanja i deklaracije proizvoda.

Derventa Cafe

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here