Vijesti Sport Cvijanovićka svečano otvorila novoizgrađeni teren sa vještačkom podlogom – FOTO

Cvijanovićka svečano otvorila novoizgrađeni teren sa vještačkom podlogom – FOTO

2

Novoizabrana predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović danas je svečano otvorila teren sa vještačkom podlogom na Gradskom stadionu u Derventi.

Teren je napravljen u okviru projekta kojeg je podržala Vlada RS sa 280.000 maraka, dok su ostatak do 450.000 finansirali lokalna zajednica, navijači i uprava FK Tekstilac predvođeni Savom Ružojčićem i Bojkom Gatarićem.

Predsjednica Cvijanović poručila je da ovaj projekat predstavlja pravi izraz zajedništva.

Ponosna sam na sve što radi i sve što je postigla Derventa, jer ako ulažete u sport, vi ste odgovorni prema sebi, društvu, sugrađanima i čitavoj zajednici, naglasila je Cvijanovićeva, dodajući da je ovo samo jedan od projekata kojeg je Vlada podržala u čitavoj Srpskoj.

Načelnik opštine Milorad Simić istakao je da ovaj projekat predstavlja dugogodišnju želju sportske javnosti.

Zahvaljujući Vladi Srpske, ali i našim privrednicima i sugrađanima, završen je ovaj veoma značajan projekat, na zadovoljstvo 160 djece koja će ovdje trenirati, poručio je Simić.

Teren je dužine 100 i širine 64 metra, a pored se nalazi i tribina sa 100 sjedećih mjesta, kao i osam stubova sa 16 rasvjetnih tijela.

Pored ovog projekta, Vlada Republike Srpske ove godine u Derventi je podržala projekat proširenja vrtića “Trol” u vrijednosti od 400.000 maraka, kao i gradnju parka “9. januar”, čija će prva faza koštati 350.000 maraka.

Derventa Cafe

2 KOMENTARI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here