Vijesti Društvo Da Markovo srce kuca jače…

Da Markovo srce kuca jače…

0

Humanitarni koncert na kome je sakupljan novac za liječenje Marka Šumatića (2) iz Doboja održan je u sportskoj dvorani Derventa, gdje su brojene izvorne grupe i građani podržali dobrovoljnu akciju pomoći, odnosno dali svoj doprinos.

Da Markovo srce kuca jace...

Akcija se nastavlja, a ljudi dobre volje mogu kontaktirati porodicu malog Marka i pomoći u granicama svojh mogućnosti, posebno u ove praznične dane koji slijede, ali i u pravo vrijeme, kada je Marku pomoć zaista potrebna.

Najtoplije se svima zahvaljuje mališanova porodica, ali i Marko koji u veoma teškim iskušenjima pronađe povoda za osmijeh. Dvogodišnji Marko Šumatić iz Doboja rođen je s anomalijama na srcu. Nakon uspostavljene dijagnoze, u Bolonji je podvrgnut operativnom zahvatu u četvrtom i 11. mjesecu starosti. Bez obzira na to stanje se, zbog atrofiranja plućnih arterije, nije poboljšalo pa je neophodna nova operacija na otvorenom srcu.

Posavske novosti

This poll is no longer accepting votes

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?
PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here