Vijesti Kultura i obrazovanje Dan otvorenih vrata: Malim maturantima predstavljena zanimanja u Stručnoj i tehničkoj školi

Dan otvorenih vrata: Malim maturantima predstavljena zanimanja u Stručnoj i tehničkoj školi

0

Danas je u JU Stručna i tehnička škola održan Dan otvorenih vrata u okviru kojih su se maturanti OŠ “Đorđo Panzalović”, OŠ “Todor Dokić, OŠ “Nikola Tesla” i OŠ “19. april” upoznali sa zanimanjima za koja se u ovim školama mogu obrazovati.

Restoran škole je bio ispunjen kreativnim štandovima kojima su predstavljene sve struke, a gostima, učenicima i profesorima se prvo obratila direktorica škole Branka Jović, nakon čega je uslijedilo predstavljanje po strukama. Na kraju predstavljanja struka osnovci su obišli štandove i uputili se prema kabinetima gdje se obavlja praktična nastava, saopšteno je iz ove ustanove.

Predstavljene su struke Poljoprivreda i prerada hrane, Ekonomija, pravo i trgovina, Mašinstvo i obrada metala, Ugostiteljstvo i turizam, odnosno upisni smjerovi poljoprivredni, ekonomski i turistički tehničari, kuvari, obrađivači metala rezanjem i variocui, te tehničari CNC tehnologija.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here