Vijesti Društvo “Dan otvorenih vrata”: Mališani “Trola” kroz praksu učili o bezbjednosti u saobraćaju...

“Dan otvorenih vrata”: Mališani “Trola” kroz praksu učili o bezbjednosti u saobraćaju – FOTO

0

U okviru obilježavanja „Dječije nedjelje“ i realizacije projekta „Rad policije u zajednici“ Policijska stanica Derventa organizovala je Dan otvorenih vrata za 51 mališana dvije starije grupe vrtića „Trol“.

Policijski službenici su na putu od JPU „Trol“ do Policijske stanice Derventa na praktičan način mališanima objasnili pravila ponašanja pješaka u saobraćaju, poput bezbjednog prelaska preko kolovoza, te su im ukazali kako pravilno da učestvuju u saobraćaju i kao putnici u vozilu.

Tokom druženja u službenim prostorijama, mališani su upoznati sa načinima i metodama policijskog djelovanja kao i sa materijalno-tehničkim sredstvima koja se koriste svakodnevno prilikom obavljanja redovnih policijskih zadataka, saopšteno je iz PU Doboj.

Derventa Cafe

Koga ćete podržati na izborima za načelnika opštine Derventa?

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here