Vijesti Najave i obavještenja Danas otvorena nova dm prodavnica u Derventi, očekuju Vas sniženja i pokloni!

Danas otvorena nova dm prodavnica u Derventi, očekuju Vas sniženja i pokloni!

0

Uz brojna sniženja odabranih proizvoda, poklone prilikom kupovine, kolo sreće i zabavni program za najmlađe, u Retail parku u Derventi, na adresi Kninska br. 1, u četvrtak, 10. maja, danas je otvorena nova “dm” prodavnica.

Za sve kupce radnja će biti otvorena od 9 sati ujutro, a u 12 sati planiran je kratak program za predstavnike medija.

– Početak rada na novoj lokaciji kompanija “dm” obilježit će i društveno-odgovornim angažmanom, te će Udruženju roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama i invalidnih osoba “Sunce” iz Dervente biti uručena donacija od 3.000 maraka. Pozivamo vas da u 12 sati posjetite novu dm prodavnicu i prenesete dio atmosfere sa otvaranja, a za sve predstavnike medija dm je pripremio poklon iznenađenja, najavljuju organizatori.

Otvaranju će prisustvovati regionalni menadžer dm-a Boban Janković, načelnik opštine Derventa Milorad Simić i predsjednica udruženja “Sunce” Tatjana Spasojević.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here