Politika Opšti izbori 2018 Danijela Subotić, nosilac liste NDP-a: Radom, znanjem i iskustvom doprinijeću Republici Srpskoj

Danijela Subotić, nosilac liste NDP-a: Radom, znanjem i iskustvom doprinijeću Republici Srpskoj

0

Danijela Subotić, nosilac liste Narodnog demokratskog pokreta za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici 4, rođena je 1. jula 1982. godine. Po zanimanju je strukovni menadžer i zaposlena u struci. Udata, majka jednog djeteta.

Zašto sam se kandidovala?
Uvijek sam imala želju da svojim radom i znanjem doprinesem Republici Srpskoj. Smatram da je sada najbolje vrijeme za to, s obzirom da sam ekonomsta i da je iza mene 12 godina rada u struci u realnom sektoru i kao neko ko je “osjetio privredu”, sigurna sam da ću biti od koristi svome narodu i Republici Srpskoj. Smatram da mnoge stvari treba poboljšati ili promijeniti. Promjene na koje mislim ne dolaze preko noći. Potrebno je mnogo rada, ali ako će to našoj djeci obezbijediti dobro zdravstvo, školstvo, privredu i slično, da ne moraju da odlaze, pa još ako ih naučimo da sve to čuvaju i nadograđuju, onda su to moje sjajno uložene godine rada. Zato sam odlučila da uđem u politiku.

Zašto NDP?
Određeno vrijeme sam posmatrala druge političke stranke, kao i strukturu ljudi koje ih čine, te sam shvatila da je NDP jedina politička opcija za mene. Tu sam našla prostor za djelovanje u cilju koji sam već pomenula. NDP okuplja ljude koji razmišljaju svojom glavom, koji imaju srce i obraz i sve što je potrebno da možemo jednog čovjeka nazvati čestitim i poštenim. Sve to ćete imati priliku da vidite kada se budu predstavile moje kolege, kandidati sa liste koalicije NDP-NS-SNS-SLOBODA u IJ 4. Smatram da NDP ima dobar plan i program koji može da napravi društvo u kojem sistem funkcionise, da svako živi od svoga rada i ima jednake šanse za uspjeh.

Šta poručujete biračima?
Poručila bih svima da u nedelju, 7. oktobra, ispune svoju građansku dužnost i izađu na izbore, a pogotovo mladima… Ova zemlja ima šansu, iskoristite je!

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here