Vijesti Društvo Decenija postojanja udruženja “Sunce” iz Dervente

Decenija postojanja udruženja “Sunce” iz Dervente

0

Udruženje roditelja i djece sa posebnim potrebama “Sunce” iz Dervente nizom sadržaja tokom naredne sedmice obilježiće 10 godina rada.

Udruzenje Sunce Derventa

Prema riječima predsjednika Udruženja “Sunce” Tatjane Spasojević, u ponedjeljak, 23. marta, planirano je druženje roditelja u prostorijama udruženja, a u utorak, 24. marta, predviđen je sastanak s volonterima u vezi sa dogovorom za naredni period.

Ona je navela da u srijedu, 25. marta, u goste dolaze mališani iz vrtića “Trol”, a da je druženje sa učenicima osnovnih škola planirano za četvrtak, 26. marta.

Spasojevićeva je naglasila da je centralna svečanost predviđena za 27. mart u Centru za kulturu sa početkom u 12.00 časova, kada će doći gosti iz mnogih gradova BiH, Italije i Austrije.

Na centralnoj svečanosti biće priređen bogat kulturno-zabavni program, kojim Udruženje “Sunce” želi zahvaliti svim ljudima koji su na bilo koji način pomogli njegov rad, te učinili više za dobrobit djece sa posebnim potrebama i njihovih roditelja.

Ona je podsjetila da su djeca iz “Sunca” do sada su imala niz uspjeha na sportskim takmičenjima, organizovane su brojne radionice, odlasci na more, posjete raznim institucijama.

Dobra saradnja je ostvarena sa lokalnom vlašću, privrednicima, školama, a za svakodnevne aktivnosti i rad imaju prostorije i opremu za rad.

Dolazak djece u prostorije riješen je vlastitim kombi-prevozom, kao i odlazak na druženja i manifestacije u drugim sredinama.

SRNA – mondo.ba

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here