Vijesti Magazin Decenijama na usluzi u najtežim trenucima: Pogrebno preduzeće “Bromelija” Derventa nudi uslugu...

Decenijama na usluzi u najtežim trenucima: Pogrebno preduzeće “Bromelija” Derventa nudi uslugu prevoza pokojnika iz inostrantva

0

Pogrebne usluge „Bromelija“ iz Dervente sa radom je počelo daleke 1997. godine i punih 25 godina porodicama preminulih svojom profesionalnošću olakšavaju najteže trenutke pružajući na jednom mjestu sve potrebne usluge oko zbrinjavanja pokojnika.

Iskusno i profesionalno osoblje „Bromelije“ već decenijama se stara za sve detalje oko organizacije sahrana kako bi se ožalošćeni mogli posvetiti porodici i prijateljima koji su uz njih u najtežim trenucima.

U našoj ponudi imamo kompletan asortiman pogrebne opreme od sanduka, preko cvijeća, svijeća, pa do izrade smrtovnica, te uslugu pogrebnog prevoza u zemlji i inostranstvu. Obavljamo uslugu kompletne organizacije sahrane, od postavljanje šatora, ukopa i organizacije zadušnog ručka. Takođe, osim redovnih pogrebnih ustanova naše preduzeće je licencirano i za obavljanje ekshumacija, naglašavaju u ovom pogrebnom preduzeću.

Svojim znanjem i iskustvom korisnicima usluga pružaju najveću podršku u administrativnim poslovima vezanim za prevoz pokojnika.

Prednost „Bromelije“ u odnosu na druga društva koja se bave ovom djelatnosti jeste to što imaju saradnika za područje Njemačke koji na licu mjesta priprema svu potrebnu dokumentaciju kod nadležnih službi čime se štedi vrijeme i novac.

Zahvaljujući tome u prilici smo da prikupimo kompletnu dokumentaciju u inostranstvu već istog dana, tako da nema nepotrebnog čekanja. Imamo razvijenu saradnju sa administracijom u ambasadama BiH širom Evrope što su korisnici naših usluga već odavno prepoznali. Prevoz pokojnika obavljamo u specijalizovanim vozilima “Opel” i “Mercedes” posebno opremljenim za ove namjene, navode u „Bromeliji“.

Sve informacije oko pružanja navedenih usluga zainteresovani mogu dobiti na brojeve telefona 00387 65 605 117 i 0049 163 619 1820, putem adrese e-pošte: [email protected] ili Facebook profila Pogrebne usluge Bromelija.

 

Derventa Cafe

 

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here