Vijesti Društvo Dejan prva beba rođena u Derventi

Dejan prva beba rođena u Derventi

0

Načelnik opštine Derventa Milorad Simić posjetio je derventsko porodilište i uručio poklone  prvorođenoj bebi u ovoj godini.  Nataša Vaselić (19) iz Donjih Cerana rodila je dječaka Dejana.

Dejan prva beba rodjena u Derventi

– Ovo mi je prvi porod, presrećna sam. Veoma sam radosna i ponosna, a posebno mi je drago što je Dejan prva beba rođena u Novoj godini. Težak je 3,870 i dužine 53 centimetra. Hvala i načelniku opštine koji nas je obišao i uručio nam poklone – kaže radosno majka Nataša.

Tim koji je dežurao bio je u sastavu doktorica Biljana Nenadić i sestra Dušanka Radić. Prema riječima Mirka Šarana, direktora Doma zdravlja u Derventi, u sklopu kojeg opstaje porodilište u 2009. godini ukupno je rođeno 202 bebe.

Načelnik Milorad Simić je izjavio da je njegova posjeta porodilištu redovan zadatak na početku svake Nove godine, a posebno je izrazio zadovoljstvo što je porodilište opstalo u sastavu Doma zdravlja Derventa.

Autor: Nenad Simić

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here