Vijesti Društvo Delegacija “Komunalca” među učesnicima Međunarodne konferencije o vodama

Delegacija “Komunalca” među učesnicima Međunarodne konferencije o vodama

0

Početkom sedmice na Jahorini je održana 21. Međunarodna konferencija o vodama na kojoj je učestvovala i delegacija derventskog “Komunalca” predvođena direktorom Denisom Pijetlovićem.

“Komunalac” su predstavljali i rukovodilac Radne jedinice Vodovod Milijan Stojčić, te Miroslav Antonić i Borislav Sjerić.

Na konferenciji je razgovarano je o problemima u ovom sektoru i njihovom prevazilaženju, a nariočito korisna bila je razmjena iskustava među učesnicima. Svoje prezentacije su održali brojni domaći eminentni izlagači, kao i oni iz regije i svijeta, saopštili su iz “Komunalca”.

Konferencija je održana u organizaciji Udruženja „Vodovodi Republike Srpske i Udruženja za tehnologiju vode i sanitarno inženjerstvo iz Beograda, uz podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i Fonda za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske.

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here