Vijesti Društvo Delegacija SUBNOR-a Derventa posjetila učesnike Narodnooslobodilačkog rata – FOTO

Delegacija SUBNOR-a Derventa posjetila učesnike Narodnooslobodilačkog rata – FOTO

0

Opštinska organizacija Saveza udruženja boraca narodnooslobodilačkog rata Derventa obišla učesnike Narodnooslobodilačkog rata.

Na području opštine još desetak lica ima status učesnika Narodnooslobodilačkog rata, pa je  delegacija OO SUBNOR-a na čelu sa predsjednikom Borislavom Preradovićem, potpredsjednikom Mirkom Džebom i sekretarom Fadilom Pelesićem, obišla u subotu četiri učesnika NOR-a Velimira Jokanovića, Nikolu Čečavca, Veljka Milojevića, Petra Milića i bivšeg predsjednika organizacije Nusreta Dizdarevića.

„Ovo je jedan simboličan čin pažnje prema našim članovima“, kaže Preradović, “Tu aktivnost, koja je jedan od osnovnih planskih zadataka, nastavićemo i u narednom periodu“.

BBBORCI -JOKANOVI-å

BBBORCI NIKOLA -îE-îAVAC

BBBORCI NUSRET DIZDAREVI-å

BBBORCI PETAR MILI-å

BBBORCI VELJKO MILOJEVI-å

Derventa Cafe

PODIJELI

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here