Vijesti Politika DEMOS: Uskoro osnivačke skupštine stranačkih odbora u Posavini

DEMOS: Uskoro osnivačke skupštine stranačkih odbora u Posavini

0

Predstavnici Inicijativnog regionalnog odbora DEMOS-a u Posavini održali su sastanak sa ministrom trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske – Dragicom Kovač, prilikom njenog boravka u Derventi.

Sastanku su prisustovali koordinatori DEMOS-a za Brod – Dragica Ivanović, Modriču – Vojo Milošević, Vukosavlje – Pejić Slobodan, kao i koordinator Inicijativnog regionalnog odbora za Derventu i Posavinu – Dragan Pajić.

Predstavnici DEMOS-a su informisali Kovačevu o trenutnim stranačkim aktivnostima, kao i o planiranim osnivačkim skupštinama u narednom periodu (do kraja marta 2019. godine).

Evidentan je trend rasta članstva u ovoj stranci, a prije svega mlađih i obrazovanih ljudi koji su se prepoznali u Programu DEMOS-a. Kroz konkretnu realizaciju zacrtanih ciljeva i zadataka plan je da DEMOS u Posavini postane nezaobilazan faktor u formiranju opštinskih vlasti nakon lokalnih izbora uz pomoć republičkih institucija u kojima participiraju kadrovi DEMOS-a, naveo je Pajić.

Ministrica Dragica Kovač upoznala je prisutne sa aktuelnom politikom Vlade RS, te podrškom koja se može očekivati od nje i ostalih funkcionera DEMOS-a.

Izraženo je obostrano zadovoljstvo održanim sastankom koji treba da postane primjer dobre prakse u komunikaciji članstva i lokalnih odbora sa rukovodstvom i funkcionerima stranke.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here