Vijesti Društvo Dervenćani “najluđu noć” dočekali u salonima i kafićima – FOTO/VIDEO

Dervenćani “najluđu noć” dočekali u salonima i kafićima – FOTO/VIDEO

0

Iako je radno vrijeme zbog epidemioloških mjera bilo ograničeno do dva časa iza ponoći, u ugostiteljskim objektima u Derventi dobrog raspoloženja za „najluđu noć“ nije nedostajalo.

Bilo da se radi o rezervacijama koje su koštale simbolične iznose ili onih od stotinjak maraka, dobrog provoda nije nedostajalo. Stariji sugrađani su, po običaju, birali hotele i restorane, dok su malo mlađi rađe punili klubove.

Najposjećeniji su bili svadbeni saloni „Marco Polo“ i „Premium“ u kojima je goste dočekao bogat švedski sto i bogata ponuda pića. U „Marcu Polu“ goste je zabavljao domaći bend „A što ne bi moglo“, dok su gosti “Premiuma” novu 2022. godinu dočekali uz Natašu Đorđević.

Goste kluba „Monte Carlo“ zabavljao je reziden DJ Dejan Čolić, dok su gosti „Grala“ i „Babinog brda“ uživali uz tamburaše.

Veliki broj stanovnika grada na Ukrini tradicionalno se odlučio za novogodišnji doček u porodičnom ambijentu i uz svečanu trpezu.
Oni sa dubljim džepovima iskoristili su priliku da “najluđu noć” dočekaju u “ex-Ju” metropolama i skijalištima, a mnogi Dervenćani iz inostranstva pohrlili su u zavičaj.

Salon “Marco Polo”

Salon “Premium”

Klub Monte Carlo

 

Kafe “Gral”

Motel Babino brdo

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here