Vijesti Sport Dervenćani ostavili dobar utisak

Dervenćani ostavili dobar utisak

0

Proteklog vikenda u Gračanici je održano okupljanje potencijalnih članova juniorske rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine za igrače rođene 2004. godine i mlađe, a među 64 igrača našla se i četvorka iz Rukometnog kluba Derventa.

Selektor Dositej Perić i njegovi pomoćnici Dado Doborac i Ivan Džolić iz Derevente su pozvali Miloša Davidovića, Srđana Tolimira, Alena Ramadanovića i Darka Pećića.

Odrađena su dva zajednička treninga svih momaka, zatim je napravljena selekcija od 30 igrača i odigrana utakmica, među kojima su se našli Tolimir i Ramadanović.

Momci iz Dervente imaju riječi hvala, ali prije svega ističu nova poznanstva i sticanje novih iskustava.

Moram pohvaliti organizaciju i reći da je bilo dosta dobih igrača. Drago mi je što sam se pokazao i ušao na uži spisak. Čekamo ostala okupljanja i nadam se ulasku među najbolje. Imam dobru volju za nastavak treniranja, kako samostalno tako i sa svojim timom, ističe Tolimir, a zadvoljan je i Ramadanović.

Jedno lijepo i novo iskustvo, kako za mene tako i za ostale momke. Drago mi je što sam ušao u uži spisak. Na meni je da treniram i vrijedno radim, pa šta bude, kaže Alen.

Riječi hvale imaju i Davidović i Pećić.

Odradili smo taktičke treninge, ali nažalost nismo prošli dalje. Moramo pohvaliti dobru organizaciju ali i druženje, ističe ovaj dvojac.

Okupljanju su prisustvovali pomoćnik selektora seniorske reprezentacije Damir Doborac i selektor kadetske reprezentacije Alen Hadžić.

Slobodan Živanić

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here