Vijesti Sport Dervenćani učestvovali u sedmom izdanju Slavonske trke

Dervenćani učestvovali u sedmom izdanju Slavonske trke

0
Kovčić, Katanić i Plavšić

Rekreativni trkači iz Dervente učestvovovali su na danas održanoj sedmoj po redu “Slavonskoj trci” organizovanoj u Slavonskom Brodu.

Sa vremenom 1:32:48 Damir Kovčić je u polumaratonskoj trci osvojio 41. mjesto u ukupnom plasmanu, odnosno sjajnu osmu poziciju među trkačima starosti između 40  i 45 godina. Istu disciplinu savladao je i Goran Katanić za 1:54:16 što je bilo dovoljno za 22. poziciju među trkačima starosti između 45 i 50 godina. Pobjednik ove discipline bio je Kristijan Rubinić sa vremenom 1:11:08.

Aleksandar Plavšić oprobao se u petokilometarskoj trci koju je savladao za 20 minuta i 27 sekundi, što mu je donijelo odlično 12. mjesto u muškoj kategoriji. Pobjednik trke bio je domaći trkač Filip Orkić sa vremenom 16:10, dok je odličan bio i drugoplasirani Brođanin Đorđe Cerić sa 8 sekundi zaostatka za pobjednikom.

Derventa Cafe

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Derventa Cafe. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja, provociranja i drugih oblika neprihvatljivog ponašanja.

Portal Derventa Cafe zadržava pravo da obriše komentare bez bilo kakve najave i objašnjenja te da preda podatke o IP adresama nadležnim institucijama u slučaju zahtjeva.

Please enter your name here